KONYA / ÇUMRA - Çumra Anadolu Lisesi

'' SAĞLIKLI BESLENME '' KONULU RÖPORTAJ YAPILDI

Okulumuz UNESCO Kulübü Başkanı Öğretmenimiz Melek TOKGÖZ koordinatörlüğünde SAĞLIKLI BESLENME konulu röportaj yapıldı. Röportajımıza konuk olarak Diyetisyen Sayın Mevlüt KARAK katıldı.

10. Sınıf öğrencilerimizden Gülşen S. ve Sıla K.'nın sorularına cevap veren konuğumuz , diyetisyenlik mesleğinin öneminden - avantajlarından bahsetti. Diyet yaparken egzersiz yapmanın önemini açıkladı. Sağlıklı beslenme alışkanlıklarını kazanmanın önemini vurguladı. Obezitenin sebeplerine dikkat çekti. Sağlıklı beslenmenin yeterli ve dengeli beslenmeyi ifade ettiğini belirtti. Aralıklı orucun öneminden ve faydalarından bahsetti. Sporun sağlık açısından önemine değindi.

Röportaj ile sağlıklı beslenme konusunda farkındalığımızın artması amaçlandı.

Böylesi önemli bir programın gerçekleşmesinde emeği geçen öğretmenimiz Melek TOKGÖZ' e , kıymetli konuğumuza ve röportajı gerçekleştiren sevgili öğrencilerimize teşekkürlerimizle...

16-12-202316-12-202316-12-2023

Yayın: 16.12.2023 - Güncelleme: 16.12.2023 19:16 - Görüntülenme: 158