KONYA / ÇUMRA - Çumra Anadolu Lisesi

OKULUMUZDA '' KADIN HAKLARI '' KONULU PROGRAM DÜZENLENDİ

Okulumuz UNESCO Kulübü Başkanı Öğretmenimiz Melek TOKGÖZ ve Rehber Öğretmenimiz Emrah AYDEMİR koordinatörlüğünde '' KADIN HAKLARI '' konulu program düzenlendi. Programımıza konuk olarak Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi 3. Sınıf Öğrencisi (okulumuz mezunu ) Sayın Tuba EFE katıldı. Konuğumuz  kadın haklarının tarihsel gelişiminden bahsetti. Kadın hakları ile ilgili hukuki konulara dikkat çekti. Türkiye'de ve dünyada var olan sorunlara ve bu sorunlara  yönelik çözüm önerilerine değindi. Kadının toplum hayatındaki yeri ve  öneminin altını çizdi. Konuğumuz program sonunda öğrencilerimizden gelen sorulara cevap verdi.

Program ile toplumda Kadın Hakları ile ilgili farkındalığımızın artması amaçlandı.

Böylesi önemli bir programın hazırlamasında emeği geçen UNESCO Kulübü Başkanı Öğretmenimiz Melek TOKGÖZ'e, Rehber Öğretmenimiz Emrah AYDEMİR'e , kıymetli konuğumuz Tuba EFE'ye ve  soruları ile programa renk katan sevgili öğrencilerimize teşekkürlerimizle...

30-11-202330-11-202330-11-202330-11-202330-11-2023

Yayın: 30.11.2023 - Güncelleme: 30.11.2023 21:37 - Görüntülenme: 66